O nama

Kompanija je snovana 2008. godine. Bavi se projektovanjem investiranjem i  izgradnjom stambenih i nestambenih objekata.

o nama kran

U početku su radovi izvođeni samo na objektima u koje smo investirali. Kako je preduzeće raslo, počeli smo da izvodimo radove i za druge investitore.

U sklopu operative imamo vrhunske tesare, zidare i armirače, kao i opremu za izvođenje AB konstrukcija svih sistema. Posedujemo kranove, stabinu pumpu, mašine za malterisanje. Pored opreme i ljudstva za izvođenje radova, u svom sastavu za pripremu svega navedenog imamo inženjere, kao i projektni biro, koji osim klasičnih projekata, projektuje i dizajn enterijera.

O kvalitetu naših radova, možete se uveriti posetivši naše objekte, porazgovarati sa našim investitorima, ili sa kupcima naših stanova.

PLANOVI ZA BUDUĆNOST

Our main business is the investment and construction of residential and non-residential buildings for the market.We offer permanent and reliable real estate of high quality.PAN BAU-MAX plans, organizes and performs its activities: ARCHITECTURAL DESIGN – PERFORMING all types of construction – Construction of residential and non-residential buildings.