Uređenje kupatila treba pažljivo isplanirati kako bi ono bilo efikasno. Kreativna rešenja mogu u potpunosti promeniti način na koji posmatramo prostor i ostaviti trajan utisak na posmatrača.

Pitanje za Vas je…kako želite da svoj dom predstavite drugima?

Posebnu pažnju treba posvetiti izboru boja, tekstura i materijala. Veoma važan element u kupatilima jesu pločice. One ne samo da daju vizuelni identitet kupatilu već svojim kvalitetom garantuju trajnost izvršenih radova. Za razliku od drugih prostorija, kupatilo je konstantno izloženo velikoj količini vode i pare. Iz tog razloga treba birati materijale visokog kvaliteta za oblaganje zidnih i podnih površina. Pored keramike, sve više se koriste i drugi prirodni materijali kao što su granit, mermer, kvarc i kamen.

Odabir sanitarija u modernom kupatilu daje vam slobodu mašte, kako po pitanju boja i oblika, tako i materijala od koga su sanitarije izrađene. Dizajn rasvete doprinosi upotpunjenju i daje toplinu čitavom ambijentu. Shodno potrebama i raspoloženju, primenom adekvatnog osvetljenja možete postići opuštajuću atmosferu.

Moderno kupatilo svojim minimalističkim uređenjem treba da emituje mir i urednost. Minimalizam sveden na funkcionalnost je glavni koncept modernog dizajna. Ideja savremenog kupatila zasnovana je na ujedinjenju udobnosti, jasnoće i funkcije.

Stoga, priuštite sebi SPA uživanje u svom domu.

U našem salonu keramike, pored kompletne ponude za opremanje, možete dobiti i stručne sugestije u vezi projektovanja, izvođenja radova i opremanja Vašeg kupatila.

https://panbaumax.co.rs/

Omogućite sebi da kvalitetno počnete i završite dan!

Jovana Slavković, mast. inž. pejz. arh.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *